Lakering af køkkenlåger i den farve, du ønsker

Hos Brovst Autolakering I/S tilbyder vi lakering af køkkenlåger i hele Brovst, Aabybro og Fjerritslev. Her kan vi være dig behjælpelig med alt inden for sprøjtelakering og maling af køkkenlåger, og vi kan desuden hjælpe dig med at sprøjte dine skuffefronter, garderobeskabe, kommoder, indvendige døre, reoler, borde, lamper, senge, børnemøbler og lignende. Hos os er du desuden altid garanteret et godt resultat til en skarp pris.

Trænger dit køkken til at blive kvikket op, kan en sprøjtemaling af køkkenelementer gøre den helt store forskel. Vi er i stand til at tilbyde lige akkurat den farve, som du ønsker, og vi kan endda også tilbyde lakering af køkkenlåger i farver i højglans.

Vi sørger både for rensning og lakering af køkkenlåger

Hos Brovst Autolakering lakerer vi ikke kun dine køkkenlåger. Vi sørger naturligvis også for at rense, slibe og spartle dem grundigt forinden, så du dermed opnår et længevarende og bedre resultat. Endelig slutter vi af med en lakering af køkkenlåger i lige præcis den farve, der passer ind til dit køkken, og som vil kunne give rummet et helt nyt udtryk.​

​Hos os er du således garanteret en ydelse af høj kvalitet, hvilket betyder, at vi gør rigtig meget ud af at opfylde lige akkurat dine forventninger og krav til den pågældende opgave. 

Endelig skal det nævnes, at vi udelukkende tilbyder skarpe priser, som alle vil kunne få råd til på samtlige af vores services.


Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er du interesseret i en lakering af køkkenlåger, kan du tage kontakt til os, og så giver vi dig et godt tilbud på lige netop din opgave. 

Ring til os på telefon 98 23 17 88 eller skriv til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Gratis lak tjek

"Vi gennemgår sammen med dig din bil for diverse lakreperationer og samtidig får du en skarp pris på udbedring af lakskaderne."​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brovst Autolakering I/S

Industrivej 1

9460 Brovst

​CVR: 12990383​