Lakering af døre giver dem nyt liv​

Her hos Brovst Autolakering I/S tilbyder vi lakering af døre i hele Brovst, Aabybro og Fjerritslev, og vi sørger altid for at levere et godt resultat, som vil kunne holde i mange år fremover. 

Er dine døre derhjemme godt slidte og kedelige at se på, kan det gøre underværker med en god omgang lakering og sprøjtemaling, der med garanti vil få dine gamle døre til at fremstå helt nye.

Der er ingen tvivl om, at det kan blive en utrolig dyr affære at skulle skifte sin gamle dør ud med en ny, da det ofte kræver, at man også skal skifte karm og så videre. Vælg i stedet at få lakering af døre, så du på den måde kan få et flot og længerevarende resultat til en god pris.

Sprøjtelakering og almindelig lakering af døre og møbler

Hos Brovst Autolakering tilbyder vi forskellige services til yderst skarpe priser. Vi foretager eksempelvis lakering af døre og møbler, lakering af køkkenlåger, og herudover tilbyder vi også sprøjtelakering.​

Det betyder, at du, udover lakering af døre, blandt andet kan få hjælp til at få sprøjtet dine køkkenlåger, skuffefronter, kommoder, garderobeskabe, indvendige døre, borde, reoler, stole, senge, lamper, køjesenge, børnemøbler og så videre.

Når du bestiller en service hos os, gør vi alt for at opfylde lige netop dine forventninger til den pågældende opgave, så du får det resultat, som du ønsker. Det betyder, at du her er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år fremover – og så endda til en lav pris.


Skriv eller ring til os for mere information

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til lakering af døre og møbler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så giver vi dig et godt tilbud.

Du kan ringe på telefon 98 23 17 88 eller skrive til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside. 

​Gratis lak tjek

"Vi gennemgår sammen med dig din bil for diverse lakreperationer og samtidig får du en skarp pris på udbedring af lakskaderne."​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brovst Autolakering I/S

Industrivej 1

9460 Brovst

​CVR: 12990383​