Bilkabuler og skrammer udrettes og repareres

Hos Brovst Autolakering I/S kan vi hjælpe dig med udretning og reparation af bilkabuler, ridser og skrammer i hele området nær Brovst, Aabybro og Fjerritslev. 

Mange tror, at bilkabuler er dyrt at få lavet, men faktisk kan mindre ridser, skader og bules repareres billigt og nemt, hvorfor det bare er om at få det ordnet med det samme.

Bilkabuler er naturligvis ikke noget, der påvirker din bils generelle funktioner og kørsel, men til gengæld vil det påvirke din bils udseende markant, og det er derfor noget, der generer mange billister. Vi udjævner alle typer buler, og herudover vil også kunne male din kofanger, så din bil vil se ud som ny.

Få ridser og bilkabuler rettet ud til en billig pris

Vi vil kunne hjælpe dig med alle former for reparationer af skader, der går ud over udseendet på din bil. Vi har mange års erfaring inden for branchen at trække på, så vi dermed altid vil kunne tilbyde dig en løsning, der er holdbar.​

Herudover anvender vi udelukkende professionelle metoder og teknikker, når vi skal udbedre bilkabuler på biler, så du er garanteret et godt resultat. Endelig skal det nævnes, at du udelukkende hos os får tilbudt services til skarpe priser. 

Vi vil sammen med dig gennemgå din bil og se, hvad der er behov for i forhold til at udbedre de pågældende skader, og vi sørger desuden altid for at opfylde alle dine forventninger, så du får et resultat, der lever op til dine krav.


Ring til os og hør mere om vores services

Vil du have repareret dine bilkabuler på din bil, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med garanti kunne få din bil til at fremstå som nu og så til en skarp pris.

Ring til os på telefon 98 23 17 88 eller skriv til os på e-mail mail@brovst-autolakering.dk. ​Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Gratis lak tjek

"Vi gennemgår sammen med dig din bil for diverse lakreperationer og samtidig får du en skarp pris på udbedring af lakskaderne."​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brovst Autolakering I/S

Industrivej 1

9460 Brovst

​CVR: 12990383​